Forum konie »

Końska rewia mody cz. 3

a mnie się podoba coś z zupełnie innej beczki...  To jest dopiero czad... Wszystko w barwach klubowych... Szkoda, że nie ochraniacze...
Bardzo mi się podoba jako element identyfikacji wizualnej, naprawdę... Mam nadzieję, że się nie zdenerwują, że wstawiłam to zdjęcie...

Lasko Du Clos z Arturem Landau na jesiennej treningowej przejażdżce, fot.Mateusz Jaworski
wątek zamknięty
wow! wyglada jak z photoshopa.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
na rajdach fajnie popatrzec na takich kolorowych jezdzców
wątek zamknięty
T&N dzięki, tak myślałam że tam je widziałam, ale strona nie działa i nie mogłam wyszukać, dzięki bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
sznurka Ruda niesamowiscie wygląda w tym futerkowym czapraku i ochraniaczach do kompletu-aż się chce podejśc i pomiziac 🤣

m4jek- mnie osobiście bardzo się podobają tacy kolorowi rajdowcy-super😀
wątek zamknięty
a ja skusiłam sie na czaprak jarpolu

nigdy z nimi nie miałam do czynienia i jest to eksperymet ale na pierwszy rzut oka czaprak wygląda super, mocne solidne szycia, wzmocnienia w miejscu gdzie przylega popręg, materiał również wygląda na dobrej jakości, konkretne wypełnienie i bardzo ciekawe kolory
ktoś wcześniej wspomniał, że są sztywne ale muszę przyznać że nawet nie , materiały użyte do uszycia czapraka są bardzo przyjemne w dotyku.
Jak założę czapraczek pod siodło zrobię kilka zdjęć
kupiłam również derkę polarową niebiesiutką i polar również bardzo prezyjemny
wątek zamknięty
D&A cudnie Twój kasztan wygląda w tym niciaku lemon  😜  😍

Czy ktoś wie gdzie można dostać te czapraki HV (katalog strona 13, czapraki w lewym górnym rogu)? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.

http://www.horse-trade.pl/pliki/kolekcja_hv_polo_wiosna-lato_2008.pdf

napewno mają je w www.hidalgo.pl
moze nie byc na stronce ale w sklepie leżą napewno
Napisz albo zadzwon, b. miły kontakt
wątek zamknięty
libella to wszystko twoja wina....
wątek zamknięty
Szyszka, a ile Twoja ujeżdżeniówka ma cali?

nie pamietam 16.5-17 ale tybinki ma straaaaaaasznie dlugie i boje sie ze bedzie wystawac
wątek zamknięty
Sznurka, czyżbyś zaopatrzyła się w ten sam czaprak co ja? 😁
wątek zamknięty
Ja popełniłam większą zbrodnię  😜 😜 😜

wątek zamknięty
Moony strasznie go chciałam ale niestety skokowy pod ujeżdżeniówką marnie by leżał... 😤 😉
wątek zamknięty
Dlatego cieszę się, że jednak mam siodło wszechstronne xD
Swoją drogą ten orzechowy też mam...

Mam jakąś NICIOmanie

Ten błękitny też mnie kusi ale mam już 2 niebieskie czapraki więc na razie STOP
Bo targi coraz bliżej
wątek zamknięty
Sznurka, czyżbyś zaopatrzyła się w ten sam czaprak co ja? 😁

dokladnie tak
zwłaszcza ze wiem jak obłędnie na kasztanie wygląda!
wątek zamknięty
a ja mam takie pytanie czy mozna jeszcze gdzies dostac ze starek kolekcji nici tego seledynowego??
wątek zamknięty
w polsce w sklepie  napewno nie , ew mozesz polowac na ebay'u
wątek zamknięty
Monny gratuluję szczęścia. Licytowałam od tego użytkownika czaprak, ale odwołał ofertę, z powodu ".....". Bardzo ciekawe praktyki  🤔wirek:
wątek zamknięty
Lena , tego użytkownika omawialiśmy kiedyś na starej volcie bo sie dziewczę udzielało i choćby miała rzecz o której marze od 5 lat to i tak nie kupie od niej 😉
wątek zamknięty
Czyzby teraz pozostało trzymac kciuki by Monny dostala swoj czaprak?
wątek zamknięty
dokładnie tak  😉 i zeby na ew maile co do swojego czapraka  i jakiegos opóźnienia nie dostała wiązki niecenzuralnych słow
wątek zamknięty
i w stanie jak ze zdjęcia...
wątek zamknięty
a o tym zapomniałam.

jak dojdzie Twój niciak to pokaż go na Holdzie  😉
wątek zamknięty
Pokaze na pewno!
a swoją drogą jak juz jakis czas temu zobaczyłam go na kasztanie Martas to mi slinka poleciała!
a teraz jeszcze taka obniżka... i to mnie skusiło bo nici juz mialam i więcej to on nie jest wart;]
wątek zamknięty
ja bardzo lubie cottony eskadronowe ale te zwykłe bo jakby niciaki troche odstawały od nich a niby droższe.
wątek zamknięty
A ta niciowa uj jakie ma wymiary?
wątek zamknięty
No cóż aż mi serce staneło, ale jestem dobrej myśli.
Może naiwne ale nic mi nie pozostało innego.
W każdym badz razie laska tez jest z Poznania i mam jej dane więc jakby co mogę się pofatygować osobiście ;P

Na razie na wszystkie mejle dostałam odpowiedź i bez wulgaryzmów.
Zobaczymy.
wątek zamknięty
ee jak jestes z Poznania to mysle ze jestes bezpieczna bo bałaby sie odwiedzin , jedna voltowiczka bodajże nawet u jej rodziców interweniowała  😉
wątek zamknięty
Monny, poprzednie historie z volty zakonczyły się kontaktem z rodzicami niepełnoletniej!
Powodzenia zatem!
wątek zamknięty
Monny, kiedy panna na dłuższą metę jest niegroźna, a jakby co skutkuje telefon do rodziców, numer można wygrzebać z sieci 😉
Swoją drogą też kiedyś przymierzałam się, żeby coś od niej kupić - zaproponowałam bardzo dobrą cenę (jak za nówkę sztukę), poprzepychałyśmy się jeszcze trochę odnonie kosztów wysyłki (bo nieco wzrosły w stosunku do cennika z poczty - podobno miały zostać za nie opłacone jakieś dodatkowe usługi), a jak przyszło co do czego, to okazało się, że produkt... skradziono 😀 Nie przeszkodziło mu się to jednak po 3 tygodniach pojawić ponownie na Allegro, a po kolejnych dwóch - w ogłoszeniach na forum...
Zabawne jest też to, że dziewczyna zmienia nicki na Allegro jak rękawiczki.
Tak czy inaczej życzę powodzenia 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.